Vendosni fjalën kyçe....

Zgjedhjet në Serbi, Meta kërkon votimin masiv në Luginë për Shaip Kamberin


Presidenti Ilir Meta ka bërë thirrje për votim masiv të shqiptarëve të Luginës së Preshevës për zgjedhjen e Shaip Kamberit në Parlamentin e Serbisë.

Kamberi kërkon për herë të tretë mbështetjen e shqiptarëve për të siguruar një vend në Parlament si zëri përfaqësues i shqiptarëve.

Nesër, më 27 maj, Shaip Kamberi dhe “Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës”, për herë të tretë kërkojnë mbështetjen e shqiptarëve në sigurimin e një vendi në Parlamentin e Serbisë.

Si kandidat i vetëm për të përfaqësuar zërin e shqiptarëve në Luginë, atij i duhet e gjithë mbështetja e votuesve të Qendrës numër 6 në Tërnoc, për të kthyer prapa padrejtësinë e ripërsëritjes për herë të tretë të votimit.

Ftoj të gjithë votuesit shqiptarë në këtë qendër votimi, që nesër masivisht t’u drejtohen kutive të votimit e të mbështesin Shaip Kamberin dhe “Koalicionin e Shqiptarëve në Luginë”-shkruan Meta.