Vendosni fjalën kyçe....

Basha takim në Pogradec me demokratët


Ish-kreu i PD-së Basha ka zhvilluar sot një takim me mbështetës të PD-së në Pogradec.

Gjatë takimit është diskutuar mbi situatën politike në vend si dhe forcimin e bashkimin e partisë dhe fitoren e saj në zgjedhjet e ardhshme.

Që prej dorëheqjes së tij nga kreu i PD-së, Basha ka zhvilluar disa takime në zona të ndryshme të vendit me anëtarë e mbështetës të PD-së.