Vendosni fjalën kyçe....

PD njofton kreun e ri të degës në Gjirokastër


Partia Demokratike ka njoftuar zgjedhjen e Eris Shehajt si kryetar të degës së partisë në Gjirokastër.

Sipas selisë blu, Shehaj është shpallur fitues me 53% të votave.

Sot në mbarë vendin janë zhvilluar zgjedhje në disa degë të PD-së.

Njoftimi

“Njoftim i Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e PD dega Gjirokastër. Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD dega Gjirokastër u shpall Eris Shahin Shehaj me 53% të votave. Vijon procesi i votimit në 17 degët e tjera.”