Vendosni fjalën kyçe....

Bilanci i përmbysur i vaksinës Pfizer te shtatzënat krahasuar me ato të 30 viteve të fundit


Sistemi i raportimit të efekteve të padëshiruara të vaksinës (VAERS) i qeverisë amerikane u përditësua më 8 prill 2021 dhe më shumë se 100 raste të tjera u shtuan javën e kaluar ku një fëmijë i palindur vdiq pasi nëna e tyre mori një vaksinë COVID-19, duke e çuar numrin total të vdekjeve fetale në 4023 pas vaksinimit kundër COVID-19 për 16 muajt e fundit.

Vetëm për ta vënë në perspektivë, kishte vetëm 2,238 vdekje të regjistruara të foshnjave të palindura në VAERS gjatë 30 viteve të fundit pas administrimit të të gjitha vaksinave të tjera të miratuara nga FDA të kombinuara (360 muaj) përpara autorizimit të përdorimit urgjent të vaksinave Covid-19 në dhjetor 2020.

Siç mund të shihet nga grafikët e mësipërm që janë nxjerrë nga VAERS, vaksina Pfizer Covid-19 ka shkaktuar më shumë vdekje fetale pasi është injektuar në gratë shtatzëna dhe në moshë lindëse se çdo vaksinë tjetër në historinë e SHBA-së, me 3,134, dhe kjo u realizua në vetëm 16 muaj.

Për 30 vitet e mëparshme përpara se vaksinave Covid-19 t’u jepej autorizimi për përdorim urgjent, vaksina Merck’s Gardasil, e cila u miratua nga FDA në 2006, kishte vdekjet më të larta të regjistruara të fetusit pasi u injektua në gratë shtatzëna ose që lindnin fëmijë, me 563 të regjistruara gjatë një periudhe prej rreth 14 vjetësh.

Për sa i përket klasave të vaksinave, vaksinat vjetore të gripit kishin 565 vdekje fetale të regjistruara për 30 vitet e mëparshme pasi u injektuan në gratë shtatzëna dhe ato që lindnin fëmijë, krahasuar me 4,023 vdekje fetale të regjistruara gjatë 16 muajve të fundit pasi vaksina  Covid-19 u injektua tek gratë shtatzëna dhe ato që lindnin fëmijë.

 

Pra, vetëm duke krahasuar vaksinat e gripit për 30 vitet e mëparshme (360 muaj) me vaksinat e COVID-19 për 16 muajt e fundit, bëhet fjalë për një mesatare prej 1.5 vdekjesh fetale në muaj pas vaksinave të gripit dhe një mesatare prej 251 vdekjesh fetale në muaj pas vaksinave kundër COVID-19.

Kjo është një rritje prej 16,633% e vdekjeve të fetusit pas vaksinave Covid-19 në krahasim me vaksinat vjetore të gripit.

Megjithatë, Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve dhe Administrata e Ushqimit dhe Barnave vazhdojnë të rekomandojnë vaksinat e Covid-19 për gratë shtatzëna. FDA po planifikon të modelojë vaksinat e Covid-19 pas vaksinave të gripit, në mënyrë që ata të mund të vazhdojnë t’i injektojnë njerëzit çdo vit me to.

VINI RE: Ky material është pronësi intelektuale e Daily Caller