Vendosni fjalën kyçe....

KAS pranon kërkesën e PS-së për fletën e votimit


Sapo ka përfunduar mbledhja e KAS, që ka pranuar kërkesën e Partisë Socialiste për fletën e votimit, duke rrëzuar kështu propozimin e PD-së.

PS kërkonte që kandidatët të vendoseshin me numra në listë dhe jo me emra, siç e kërkonte PD-ja. Sipas KAS, orientimi i fletës së votimit do të jetë horizontale.

“Ky vendim hyn menjëherë në fuqi dhe publikohet në faqen zyrtare të KQZ-së. Për këtë vendim mund të bëhet ankimimi.”– tha përfaqësuesi i KAS-it në përfundim të mbledhjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *