Vendosni fjalën kyçe....

Qeveria i jep një milion lekë ndihmë familjes së Arjan Salës


Qeveria ka vendosur që të akordojë 1 milion lekë ndihmë për familjen e Arjan Salën i cili humbi jetën mes flakëve të rëna në një magazinë në Tiranë duke mundur të shpjegojë persona të tjerë.

Sala u shpall edhe Dëshmor i Atdheut për veprën e tij në këtë ngjarje.

33-vjeçari ishte punonjës i shërbimit të sigurisë në qendrën tregtare dhe luftoi me flakët që ranë në magazinë ndërsa u gjet tre ditë mbas fillimit të zjarrin i asfiksuar dhe djegur në fundin e magazinës.

Vendimi: