Vendosni fjalën kyçe....

EKSKLUZIVE- KONTRATA SEKRETE E QEVERISË ME “PFIZER” PËR VAKSINAT


Kontrata e shumëpërfolur ndërmjet qeverisë shqiptare dhe korporatës farmaceutike “Pfizer” është siguruar ekskluzivisht nga “Gogo.al”.

Pjesë nga kontrata sekrete e qeverisë shqiptare dhe “Pfizer Export B.V”

Lidhur mes “Pfizer Export B.V” në Holandë dhe Ministrive së Shëndetësisë e Kujdesit Social dhe asaj të Shtetit për Rindërtimin si dhe Institutit të Shëndetit Publik, kontrata prej 52 faqesh përcakton sasinë, kostot por dhe kushtet që duhet të plotësojë qeveria shqiptare.

Nëpërmjet kësaj marrëveshje konfidenciale, qeveria shqiptare ka blerë te “Pfizer”-i për muajin janar 10 mijë e 530 doza, duke paguar për një vaksinë 12 dollarë.

Pjesë nga kontrata sekrete e qeverisë shqiptare dhe “Pfizer Export B.V”, sasia dhe çmimi

Kontrata e shumëpërfolur ndërmjet qeverisë shqiptare dhe korporatës farmaceutike “Pfizer” është siguruar ekskluzivisht nga “Gogo.al”.

Kryeministri Edi Rama duke injektuar vaksinën e “PFIZER”-it

Kontratën e plotë mund ta gjeni duke klikuar këtu

VINI RE: Ky material është pronësi intelektuale e Gogo.al