Vendosni fjalën kyçe....

Sondazhi në Syri TV e nxjerr Bashën kryeministër me 52% të votave


4 muaj para zgjedhjeve duket se edhe televizionet janë në garë me sondazhe me njëri tjetrin.

Ditën e sotme sondazhi i publikuar në Syri Tv nxjerr fitues Lulzim Bashën.

Sondazhi është kryer nga kompania ‘Flame Tree Advisors’ dhe në këtë sondazh që përbëhet nga 12 pyetje janë marrë në intervistë 4 mijë qytetarë.

Sipas sondazhit 52 përqindje e të anketuarve e shikojnë Bashën si kryeministër ndërsa 38 përqindje shikojnë Ramën.