Vendosni fjalën kyçe....

Paraqiten në spital me shenja helmimi 30 persona në Bulqizë


Rreth 30 persona janë paraqitur në spitalin e Bulqizës me shenja helmimi.

Dyshohet se shkak për këtë është bërë çarja e tubave të ujit të pijshëm dhe përzierja e tij me ujërat e zeza.

Banorët e helmuar jetojnë në zonat e Shupenzës, Gjoricës e Okshatinës.

Gjendja e tyre paraqitet e stabilizuar për momentin pas ndihmës së parë së marrë në spital.