Vendosni fjalën kyçe....

Arrestohet Ambasadori i Malit të Zi në Poloni


Budimir Šegrt

Ish-ministri i shëndetësisë dhe Ambasadori i Malit të Zi në Poloni është arrestuar nga policia.

Lajmin e ka shpërndarë vetë zv.kryeministri i Dritan Abazovic i cili thotë se asnjë nuk është i prekshëm dhe do ketë luftë ndaj korrupsionin në nivele të larta.

“Ish Ministri i Shëndetësisë dhe Ambasadori i Malit të Zi në Poloni Budimir Šegrt u arrestua. Jo të paprekshëm! Lufta kundër korrupsionit të lartë mbetet një përparësi! Ne do të vërtetojmë se shteti është më i fortë se krimi i organizuar!”-shkruan Abazovic.