Vendosni fjalën kyçe....

Gjykata e Shkodrës përfundon gjykimin për grupin Bajri, i ul dënimin me 1/3 e kohës


Gjykata e Shkodrës ka pranuar pjesërisht konkluzionet e mbrojtësve Av. Arber Hoxha dhe Av. Sokol Tahiraj, në aplikim të gjykimit të shkurtuar dhe duke ulur 1/3 e dënimit  për të pandehurit e grupit “Bajri”.

Kështu Gjykata ka vendosur:

Safet Bajri deklarimin fajtor dhe dënimin e tij përfundimisht me 2 vite e 6 muaj burgim.

Ilir Bajri, deklarimin fajtor, për kryerjen e veprës penale te Armëmbajtjes pa leje dhe duke e dënuar përfundimisht me 1 vit e 8 muaj burgim.

Astmer Bilali deklarimin fajtor dhe dënimin me 3 vite burgim.

Ismet Idrizi,deklarimin fajtor, për kryerjen e veprës penale të Armëmbajtjes pa leje dhe duke e dënuar përfundimisht me 2 vite e 6 muaj burgim.

Emrah Plaku, deklarimin fajtor, për kryerjen e veprës penale të Armëmbajtjes pa leje dhe duke e dënuar përfundimisht me 2 vite burgim.

Në përfundim të gjykimit të gjithë të pandehurve u janë shuajtur masat e sigurimit përkatëse, për shkak se koha e paraburgimit e vuajtur është e barabartë me kohën e dënimit.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *