Vendosni fjalën kyçe....

Meta: Buxheti 2021 nuk ka plan të mbrojë biznesin nga pasojat e Covid-19


Kreu i Shtetit, Ilir Meta nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale shkruan se Buxheti 2021 nuk ka plan që të mbrojë biznesin nga pasojat e pandemisë.

Meta thotë se biznesi i vogël është rënduar me taksa e tarifa të larta.

Buxheti 2021 NUK KA një plan të qartë për MBROJTJEN E BIZNESIT nga pasojat e COVID-19.

Biznesi i vogël, është RËNDUAR nga TAKSA DHE TARIFA TË LARTA dhe NUK është lehtësuar për të përballuar:

– Koston e energjisë elektrike

– Të ujit dhe shërbimeve të tjera

– Koston e pagesës së qirasë së ambienteve”-shkruan Meta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *