Vendosni fjalën kyçe....

Blushi i inceneratorëve po investigon dhe kontratat e pastrimit të Erjon Isufit


Top-Channel i Blushit të inceneratorëve ka nisur të investigojë mbi kontratat e pastrimit të kunatit të Bashës, Erion Isufi.

Sipas medias së drejtuar nga ish-deputeti i PS-së e më pas ish-kreu i Libras, bëhet fjalë për periudhën kur Basha ka qenë kryebashkiak i Tiranës. TCH pretendon se Basha asokohë ka kontraktuar një kompani për diferencimin e mbetjeve për riciklim në landfillin e Sharrës.

Kompania ‘Grin’ thotë TCH kishte lidhje të afërta me kunatin e tij Erjon Isufin, pasi kishte drejtues ligjor Oliver Shtyllën.

Një tjetër kompani, ‘Albanian Company of General Services’ me pronar Dionis Teqjan, ishte ajo që kryente riciklimin e mbetjeve të diferencuara nga ‘Grin’.

Në këshillin mbikqyrës të kompanisë së Teqjas ishte anëtar edhe kunati i Bashës, Erjon Isufi.

Lidhja sipas TCH bëhet nëpërmjet kompanisë Megatek, pronar i së cilës është Dionis Teqja ndërsa në të njëjtën kompani është i punësuar edhe Oliver Shtylla.