Vendosni fjalën kyçe....

“Na lini rehat derisa të vijë shteti se mund ta shesin”-Publikohet mesazhi i vajzës nga kampi Al-Hol


Në emisionin “Real Story” gjatë debatit për çështjen e shqiptarëve që qëndrojnë në kampin Al-Hol në Siri është publikuar edhe mesazhi i vajzës 14-vjeçare E.D e cila ndodhet në atje.

Në audio dëgjohet e mitura nga kampi “Al Hol”, në Siri, që i kërkon dajës të mos ndërhyjë për sjelljen e saj në Shqipëri, pasi një gjë e tillë mund t’i rrezikojë jetë.

E.DNa lini rehat, të ikim tamam në Shqipëri. Allahu e di nga na çojnë, na shesin. Më mirë rri urtë dhe bëj durim, derisa të vijë shteti e të ikim tamam si gjithë shqiptarët. Na kanë parë neve, na kanë regjistruar dhe na kanë thënë që do na marrin shpejt.

DajaThirrja e E.D atje thotë ‘rri urtë o dajë, se po na prish punë, ti nuk e di sa keq është ndërhyrja jote. Me këtë mund të na shesin, mund të na vrasin’.