Vendosni fjalën kyçe....

Qeveria liron nga detyra zv.ministren e Financave dhe Ekonomisë


Qeveria me një vendim të Këshillit të Ministrave ka liruar nga detyra zv.ministren e Financave dhe Ekonomisë, Belinda Ikonomi.

Belinda Ikonomi më herët ka mbajtur postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Doganave.

Pas largimit të saj ky vend në Ministrinë e Financave mbetet bosh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *