Vendosni fjalën kyçe....

Kreu i UEFA-s: Euro 2020 mund të luhet në një vend të vetëm


Kreu i UEFA-s, ka thënë se zhvillimi i Euro 2020, që është shtyrë për verën e ardhshme për shkak të pandemisë Covid-19 nuk është në rrezik për t’u zhvilluar.

Megjithatë Ceferin tha se ndryshe nga sa është parashikuar, formula mund të ndryshojë dhe ai të zhvillohet në një vend të vetëm.

Ai e bëri deklaratën gjatë një interviste për median spanjolle, Movistar, duke theksuar se për marrjen e vendimit përfundimtar do pritet situata në vendet europiane për sa i përket pandemisë Covid-19.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *