Vendosni fjalën kyçe....

GJKKO pranon kërkesën e SPAK, çështja e Luan Dacit dërgohet për gjykim


Gjykata Kundër-Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka pranuar kërkesën e SPAK-ut për të marrë në gjykim anëtarin e trupës së Kolegjit të Posaçëm të Apelimit.

Daci është anëtar i Kolegjit të Posaçëm të Apelimit i akuzuar për falsifikim të dokumenteve në kohën e aplikimit për këtë strukturë.