Vendosni fjalën kyçe....

Pse vendosja e një letre të lagur në lavatriçe mund t’ju kursejë shumë kohë dhe nerva


Një person mesatarisht shpenzon rreth 4 orë në javë në lavanderi. Ndërsa makinat moderne të larjes bëjnë pjesën më të madhe të punës, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm rezultatin e larjes dhe të kursejmë shumë kohë me një truk të thjeshtë.

Kjo metodë sigurisht që do të vijë në dispozicion nëse keni kafshë shtëpiake ose zotëroni shumë rroba të errëta. Thjesht vendosni një letër të lagur në lavatriçe para se të lani rrobat brenda dhe do të shihni se çfarë do të ndodhë.

Ne ishim goxha skeptikë për këtë truk dhe vendosëm ta provojmë vetë. Dhe ne duhet të pranojmë se rezultati përfundimtar i tejkaloi të gjitha pritshmëritë tona.

Nuk ka më push mbi rrobat tuaja

Letrat e lagura ndihmojnë për të hequr garzën dhe flokët nga rrobat. Ata veprojnë si një amortizues që pastron copa të vogla të rrobave, leshit dhe flokëve. Të gjitha këto grimca përfundojnë në letrat e lagura dhe, si rezultat, rrobat duken shumë më të pastra dhe nuk është e nevojshme t’i mblidhni të gjitha këto mbeturina nga rrobat tuaja vetë.

Si ta bëni si duhet

Vendosni jo më shumë se 3 peceta të lagura në lavatriçe. Kur fillon të rrotullohet, letrat do të përzihen me rroba dhe do të mbledhin flokët dhe leshin. Ju duhet të përdorni letra të reja të lagura për çdo larje, në mënyrë që të shihni rezultatet e kënaqshme.

Sigurohuni që pecetat tuaja të jenë mjaftueshëm të dendura

Letrat e lagura duhet të jenë aq të forta sa të mos grumbullohen brenda makinës. Mundohuni t’i ndani ato në shirita. Nëse mezi mund ta bëni këtë, këto letra të lagura janë perfekte.

Leckat prej letre dhe pëlhure nuk do të bëjnë punë

Mos u mundoni të zëvendësoni letrat e lagura me letër të thatë ose pëlhurë. Copat prej letre nuk janë mjaft të forta, kështu që do të përfundoni duke pastruar copat e vogla të letrës nga rrobat tuaja. Veshjet prej pëlhure gjithashtu nuk do ta bëjnë mashtrimin – thjesht nuk do të shihni asnjë rezultat.

Mos harroni të hiqni aromën

Nëse nuk dëshironi që rrobat tuaja të thithin aromën e letrave të lagura, zgjidhni një produkt antibakterial. Ju gjithashtu mund të shtoni pak zbutës rrobash për të hequr qafe erën.

VINI RE: Ky artikull është pronë intelektuale e gazetës Supershëndeti.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *