Vendosni fjalën kyçe....

Robert De Niro shpreh dëshirën e fortë: Mezi po pres që Donald Trump të futet në burg


Të enjten në një emision në MSNBC, aktori Robert De Niro parashikoi se Presidenti Donald Trump do të futej në burg një ditë.

Ndërsa diskutoi për portretizimin e investitorit Bernie Madoff në filmin ‘The Wizard of Lies’, De Niro tha: “Ata nuk lejuan shumë qasje në mënyrën se si unë e kuptoj atë te Madoff.

Me Trumpin kur të jetë në burg dhe mezi po pres që ai të hyjë në burg, nëse i japin një platformë atje, ai kurrë nuk do ta mbajë gojën të mbyllur.

De Niro është pjesë e aktorëve të Hollivudit që janë shprehur kundër presidentit Trump që prej zgjedhjes së tij.

Ata e kanë sulmuar atë në rrjetet sociale apo në tubime e veprimtari të ndryshme duke kërkuar largimin e tij.