Vendosni fjalën kyçe....

Ndihmësi i saj konfirmohet me koronavirus, shtohen shqetësimet për shëndetin e mbretëreshës Elisabeth II


Janë rritur shqetësimet për shëndetin e mbretëreshës Elisabeth II, pasi është konfirmuar me koronavirus një punonjës i saji.

Një djalë i cili i shërbente mbretëreshës sipas “The Sun”, tani është vënë në izolim pasi doli pozitiv pas testit për Covid-19.

Djali shëtiste rregullisht qentë e mbrëtëreshës, mirëpriste vizitorët apo shërbente gotat e pjatat në tavolinë, duke i qëndruar shumë pranë mbretëreshës. Ai punonte në Pallatin Buckigham prej 6 vitesh, por në vitin 2019 u vendos vetëm në shërbim ë mbretëreshës.

Është akoma e paqartë e kur ai u diagnostikua.

Një javë më parë edhe djali i mbretëreshës, princi Charls doli pozitiv ndaj testit të koronavirusit dhe ndodhet në vetëizolim.

Ndërkohë mbretëresha Elisabeth dhe mbreti Pilip nuk ndodhen në pallatin mbretëror por janë larguar në kështjellën e tyre në Windsor.

Mbretëresha besohet se e ka zvogëluar ndjeshëm stafin e saj ditët e fundit, dhe u kërkoi shumicës që të punojnë nga shtëpia.