Vendosni fjalën kyçe....

BE: 4 milionë euro për pajisje shëndësore dhe 46 milionë euro për mbrojtje sociale dhe rimëkëmbjen ekonomike për Shqipërinë


Bashkimi Evropian ka vendosur që të japër rreth 50 milionë euro ndihmë për Shqipërinë në luftën kundër koronavirusit.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë ambasadori Soreca në rrjetet sociale.

Shuma është e destinuar, 4 milionë euro për pajisjen dhe mbështjetje shëndetësore, 11 miionë euro për mbrojtjen sociale dhe deri në 35 milionë euro për rimëkëmbjen ekonomike.

I lumtur të njoftoj ndihmën konkrete të BE-së 🇪🇺 për Shipërinënë luftën kundër #COVID19.
4 mln€ për pajisje dhe mbështetje shëndetësore
11 mln€ për mbrojtjen sociale
deri në 35 mln€ për rimëkëmbjen ekonomike.
BE-ja është gjithmonë me 
🇦🇱 në kohë nevoje. Jemi gjithmonë me Shqipërinë.” Ambasdori i BE-së Luigi Soreca