Vendosni fjalën kyçe....

Treni-avion që mund të revolucionarizojë transportin (Video)


Një shpikës rus ka prezantuar një koncept udhëtimi hibrid që mund të revolicionarizojë udhëtimet e gjata.

Dahir Semenov ka prezantuar konceptin e një treni-avion hibrid.

Mjeti do mud të fluturojë me një shpejtësi deri në 500 kilometra në orë dhe të transportojë deri në 2 mijë udhëtarë.

Struktura super e lehtë do jetë e lidhur me një shinë elektrike që e furnizon me energji pa qenë nevoja për karburant.