Vendosni fjalën kyçe....

Rifillon qarkullimi i mjeteve në rrugën Qafë Mali-Fierzë


Ka rifilluar qarkullimi i mjeteve në rrugën Qafë Mali – Fierzë.

Kjo rrugë ishte e bllokuar në kilometrin 27 për shkak rrëshqitjes së dherave e gurëve që e bllokuan përkohësish

Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar, kontraktori i rrugës mori masa për pastrimin e saj dhe tashmë qarkullimi në të mud të bëhet normalisht.