Vendosni fjalën kyçe....

Mungojnë avokatët dhe disa nga të akuzuarit, shtyhet sërish seanca për dosjen “339”


Shtyhet sërish seanca për njërën prej pjesëve të dosjes “339” ku janë të akuzuar në total 15 persona të akuzuar.

Shkak për shtyrjen e seancës është bërë mungesa e disa prej avokatëve kryesorë dhe disa prej personave të akuzuar në këtë dosje, raporton News 24.

Ata akuzohen për disa vepra penale, si “Trafikim i narkotikëve”, “Prodhimi dhe fabrikimi i lëndëve narkotike dhe psikotrope”, në bashkëpunim, në formën e posaçme të grupit të strukturuar kriminal, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal”, “Pastrimi i produkteve të veprës penale”, në bashkëpunim, “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, në bashkëpunim.