Vendosni fjalën kyçe....

Ruloti fantastik që ju duhet për pushime (Video)


Rulotët janë ndër mjetet që përdoren rëndom për ata që pëlqejnë të lëvizin shpesh për pushime me familjen.

Ai që është në videon e mëposhtme është tejet praktik.

Zë pak vend gjatë transportit ndërsa pasi e parkon mund ta hapësh duke e trefishuar madhësinë.

Ai zë plot 6 persona dhe është mjeti që ju bën punë në pushimet tuaja.