Vendosni fjalën kyçe....

Skandali në universitetet e Afrikës Perëndimore, favore seksuale për të marrë provimet


Institucionet akademike në Afrikën Perëndimore po përballen gjithmonë e më shumë me pretendimet e ngacmimit seksual nga pedagogët. Ky lloj abuzimi thuhet se ekziston në vend, por akoma  nuk është provuar.

Pasi mblodhi dhjetëra dëshmi, “BBC Eye” dërgoi  gazetarë të infiltruar  duke u paraqitur si studentë brenda Universitetit të Lagos dhe Universitetit të Gana.

Gazetaret femra u ngacmuan seksualisht, morën propozime  dhe u vunë nën presion nga pedagogët e vjetër në institucione , ndërkohë  që po regjistronin gjithçka  me  kamerat  e fshehura në rrobat  e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *