Vendosni fjalën kyçe....

Krokodili del me shpejtësi nga uji e u rrëmben peshkun turistëve (Video)


Disa turistë kanë kapur momentin e frikshëm kur një krokodil i ujërave të kripura nxitoi nga një lumë për të rrëmbyer gjahun e një peshkatari.

Ngjarja u kap nga një çift që po vizitonte ujërat ku qëndrojnë krokodilët në Parkun Kombëtar Kakadu, Australi.

Pavarësisht reputacionit të tij se është shtëpia e shumë prej kafshëve vdekjeprurëse, ky park është një vend peshkimi popullor, por i rrezikshëm për vendasit dhe turistët.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *