Vendosni fjalën kyçe....

‘Van Damme’ ju lehtëson punën fermerëve (Video)


Kjo makineri është fantastike për të gërmuar kanale kullimi.

Kova në formën e gërmës V, mundëson gërmimin e një kanali pa qenë nevoja të shpenzohet kohë e gjatë dhe shumë mjete të tjera.

Ajo quhet me emrin Van Damme, njësoj si aktori i famshëm be

Makineria  drejtohet me anë të një pajisjeje GPS dhe ka një mtor tejet të fuqishëm prej 500 kuajsh fuqi.