Vendosni fjalën kyçe....

Nga Melania Trump te Ronaldo, cilat janë statujat më të çuditshme në botë


Në mbarë botën, për shumë persona të famshëm ngrihen statuja në shenjë falenderimi apo përkujtimi.

Statujat janë për aktorë, këngëtarë, sportistë e politikanë.

Megjithatë jo çdo herë artistët që i kanë bërë ia kanë qëlluar për të kopjuar në mënyrë identike personazhet në fjalë.

Më poshtë ka një përmbledhje të këtyre statujave dhe vlerësojini vetë nëse artistët kanë bërë një punë të mirë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *