Vendosni fjalën kyçe....

Japonia ngre mure të lartë për t’u mbrojtur nga cunami, kritikohet për prishje të natyrës


Pas katastrofës së vitit 2011, qeveria japoneze vendosi të ndërtojë mure të lartë për t’u mbrojtur nga cunami.

Muret janë 12 metra të lartë dhe supozohet të mbajnë dallgët.

Por muret kanë ngjallur një debat të ashpër për ndikimin negative që kanë në turizëm, natyrë dhe në jetën e banorëve.