Vendosni fjalën kyçe....

Zgjohet Rama dhe i bashkohet korit: Fajin për grabitjen e kanë kinezët


Kryeministri Rama ka fajësuar kompaninë kineze për grabitjen e Rinasit.

Ai ka deklaruar se ajo dështoi në garantimin es igurisë dhe për këtë arsye do marrë kontrollin e perimterit të jashtëm e të sigurisë së brendshme.

“Kompania kineze që bleu aeroportin nga e mëparshmja, dështoi po njësoj në garantimin e sigurisë. Shteti shqiptar s’do pranojë asnjë justifikim nga kompania, po do marrë kontrollin e perimetrit të jashtëm e të sigurisë së brendshme.Respekt për policinë që sulmohet veshëgjatësisht.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *