Vendosni fjalën kyçe....

“Respektoni bosin” – Drejtori i safarit ka një formë origjinale për të nënshtruar luanët (Video)


Drejtori i një parku safari në Krime, ka ‘zhvilluar’ një armë të fuqishme për ruajtjen e rendit midis krenarisë së luanëve të parkut të tij.

Një video virale tregon Oleg Zubkovin duke përdorur këpucët e tij për të shpërndarë përplasjen mes luanëve.

Zubkov, i cili drejton Parkun Safari të Taiganit në Krime, me sa duket ka përsosur artin e përdorjes së shapkës.

Në një video të ngarkuar ai shihet duke ndërhyrë në një mosmarrëveshje midis dy luaneshave dhe duke përdorur pantoflën e tij për të rikthyer paqen në park.