Vendosni fjalën kyçe....

Rama në Lezhë: Afrohuni se me keni lujt mendsh “Rruga e Torovicës, rruga e Torovicës!”, po tashi?!


Përkrah Pjerin Ndreut, që siç është konfirmuar do jetë kandidati i Ramës për Bashkinë e Lezhës, kreu i qeverisë ua ka thënë hapur banorëve të zonës së Torovicës, “na çmenët!”.

Fjala është për rrugën, që Rama ka përuruar aty.

“Afrohuni se me keni lujt mendsh “Rruga e Torovicës, rruga e Torovicës!”, po tashi?!”, u është drejtuar kryeministri disa banorëve që kishin dalë për ta pritur, duke shitur një sukses sipas tij, pas 20 vitesh, edhe pse banorët e kanë korigjuar, një rrugë që rregullohej pas plot 25 vitesh.

Para Lezhës, Rama vizitoi Kukësin, takim që u shoqërua me tension dhe bllokim rruge.