Vendosni fjalën kyçe....

Hapet gara për Kryeprokuror, kandidatët 1 muaj kohë për të aplikuar


Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka hapur zyrtarisht garën për Kryeprokuror.

Kandidatët kanë një muaj kohë për të aplikuar.

Pas kësaj, KLP-ja ka 45 ditë kohë për të shqyrtuar dhe vlerësuar kandidatët dhe pas kësaj ata do i nënshtrohen vettingut.

Aktualisht këtë post e mban Arta Marku, e cila u zgjodh me 69 vota në dhjetor të vitit 2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *