Vendosni fjalën kyçe....

Vetëm Rama s’e ndan telefonin edhe ne ceremoninë e 11-vjetorit të Kosovës (VIDEO)


Dita e sotme shënoi edhe 11-vjetorin e pavarësisë së Kosovës, dhe gjatë ceremonisë së sotme të organizuar në Prishtinë ishin mbledhur liderët të qeverisë përfshirë edhe Kryeministrit Rama.

Por ajo që vihet re në videon gjatë ekzekutimit nga banda të himnit shihet qartë momenti ku nga të gjithë liderët Rama nuk heq telefonin nga dora ndryshe nga të pranishmit e tjerë të cilët respektuan dëgjimin e bandës muzikore shtetërore të Kosovës.