Vendosni fjalën kyçe....

Ngjarja në Kavajë, prokuroria hap hetime për drejtuesit e shkollës dhe drejtorinë arsimore


Prokuroria e Durrësit, ka nisur hetime për Drejtorinë Arsimore Rajonale Kavajë  dhe  për drejtuesit e Shkollës  “Rilindja”, në të cilët ishte nxënëse e mitura që ra pre e përdhunimit.

Mësohet se hetimi i nisur nga organi i akuzës ka ardhur pas referimit të çështjes në Polici.

Sipas dëshmisë së vajzës, stafi pedagogjik dinte rreth abuzimit ditë me parë por nuk e kanë denoncuar në struktura të tjera shtetërore.

Më tej mësohet se institucionet arsimore u informuan pesë ditë pasi vajza kishte bërë në Polici denoncimin.