Vendosni fjalën kyçe....

Ndalohen 10 emigrantë sirianë në Shkodër dhe në Malësi të Madhe


Ndalohen 10 emigrantë sirianë në Shkodër dhe Malësi të Madhe. Mësohet se mëngjesin e kësaj të premteje, janë ndaluar 7 sirianë pranë lulishtes në qendër të qytetit të Shkodrës, në afërsi të xhamisë Ebu Beker, si edhe 3 të tjerë në Malësi të Madhe. I ndaluar është edhe shoferi që po mundësonte transportin e tyre.

Dyshohet se emigrantët sirianë kanë hyrë në mënyrë ilegale në Shqipëri përmes kufirit të gjelbër nga Greqia dhe kanë si synim të mbërrinë në vendet e BE-së.

Vijon…