Vendosni fjalën kyçe....

Gruaja që bëri transplant duarsh: Tani mund të mbaj djalin tim (VIDEO)


Ky lloj transplanti është nga më të rrallët dhe të vështirët por ja që ka dalë me sukses tek një 47-vjeçare. “Unë dua të mbaj në duar djalin tim, kjo është gjëja kryesore. “, kështu është shprehur ajo për mediat. “Deri në moshëm 10-vjeçare ai nuk ishte ii lumtur për këtë, por është ajo që unë dua të bëj tani”.

Para një jave Corinne Hutton u operua dhe bëri transplantin.  Duart ajo i mori nga një nxënës i cili për shkak të një pneumonie akute kishte humbur gjymtyrët e tij.

Ajo tha: “Mendova se do të duhej ta bindja veten se këto ishin duart e mia. Por në vend të kësaj unë duhej të rikujtoj veten për këtë dhuratë. I ndjej ato si duart e mia personale, që nga dita e parë e operacioit”.