Vendosni fjalën kyçe....

Studentët ndryshojnë ‘kurs’, ngujohen në universitete, qëndrojnë në terr


Studentët vijojnë protestat e tyre kundër kryeministrit Edi Rama dhe Ministrisë së Arsimit, ndërsa kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave themelore të tyre. Edhe pse ditët e fundit nuk ka pasur një numër të madh studentësh që protestojnë ata shprehen të vendosur se protestën do ta vazhdojnë. 

Mbrëmjen e sotme ata janë mbledhur nëpër fakultete, ku kanë folur rreth vijueshmërisë së protestës, si dhe kanë vendosur të ridimensionojnë këtë protestë. Studentët e Juridikur dhe Ekonomikut  kanë vendosur të ngujohen në ambientet e universiteteve.

Ata bëjnë me dije se OSHEE, ka ndërprerë energjinë elektrike, ndonëse në godinat përreth Ekonomikut ka drita.