Vendosni fjalën kyçe....

Televizioni i njohur gjerman “ZDF” i bën jehonë protestës së studentëve


Edhe në këtë vit të ri studentët nuk i kanë ndalur protestat e tyre. Madje ata shprehen të vendosur për të mos negociar me kryeministrin Edi Rama.

Por kësaj proteste i ka bërë jehonë edhe televizioni gjerman ‘ZDF’, i cili ka pasqyruar në edicionin e lajmeve të orës 19:00 mbrëmjen e sotme protestën studentore në Shqipëri.

Në raportimin e bërë ‘ZDF’ i ka kushtuar një kronikë të gjatë ku thuhet se studentët kërkojnë kushte më të mira, dhe në mbështetje të tyre është i gjithë populli shqiptar.

“Protestuesit kërkojnë kushte më të mira dhe kanë popullin me vete”, ky ishte titulli i lajmit në ‘ZDF’ sa i përket protestës studentore.

Kronika e ZDF