Vendosni fjalën kyçe....

‘Jam jetim, do të ndëshkojë Zoti’, VIDEO ku policët bashkiakë ‘zbatojnë ligjin’


Edhe sot Policia Bashkiake nuk është kursyer ndaj personave që shesin në rrugë. Në këtë ditë me shi një  burrë ka dalë me peshore nëpër rrugët e Tiranës dhe ka marrë edhe disa çadra për t’i shitur. 

Po ai nuk është lejuar nga Policia Bashkiake e cila e ka detyruar atë të mos tregëtojë asgjë. Ky i fundit i irrituar nga situara i është përgjigjur policit: “Jam jetim do të ndërshkoj Zoti për këtë që bëre sot.

Që çadrat e tij të mos i sekuestronte policia ai ka preferuar t’i shkelë me këmbë dhe t’i prishë ato. 

VIDEO: