Vendosni fjalën kyçe....

Kontratë edhe 70 vite pas vdekjes, kush punon për Ronaldon të mendohet mirë


Ronaldo qenka shumë i rreptë pë privatësinë. Sipas mediave të huaja të gjithë punonjësit që punojnë për Ronaldon në momentin që firmosin kontratën, kanë edhe një klauzolë të çuditshme, ku për 70 vite pas vdekjes së tij, apo familjarit të tij të fundit, nuk duhet të flasin apo të tregojnë asgjë në lidhje se çfarë kanë parë brenda shtëpisë.

 

ronaldoo

Portugezi dëshiron të ketë një jetë shumë private, dhe të gjithë ata që merren në punë për të. Kjo bëhet me qëllimin e vetëm që ai të qëndrojë larg mediave.

Duhet të themi se ka fituar  5-herë  Topin e Artë dhe njerëzit apo tifozët e tij janë shumë kurizë të dinë rreth jetës së tij personale.

Burimi: sportbible