Vendosni fjalën kyçe....

Lul Berisha paraqitet në Shërbimin e Provës në Durrës


Lulzim Berisha, është paraqitur sot në Shërbimin e Provës në Durrës.

Dy ditë më parë, policia bëri një kontroll në banesën e ish-kreut të bandës së Durrësit, në kuadër të operacionit ‘Volvo 4’, për kapjen e disa të dyshuarve si anëtarë të disa bandave që bashkëpunonin me njëra-tjetrën në trafikun ndërkombëtar të drogës dhe jo vetëm.

Berisha u lirua me kusht para rreth dy vitesh nga burgu, për shkaqe shëndetësore. Gjatë operacxionit të patra pak ditëve, as Lulzim Berisha dhe as ndonjë prej familjarëve e tij nuk ndodheshin në banesë ndërsa gjatë kontrollit nuk u gjet asnjë e dyshimtë.

Berisha ka qenë i dënuar me 25 vite burg por iu falën 5 vitet e fundit duke e lënë në liri me kusht.

Kushtet që duhet të plotësojë Berisha gjatë periudhës së lirisë është mbajtja e kontakteve me shërbimin e provës, moskryerja e veprave penale dhe mosshoqërimi me persona me precentë penalë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *