Vendosni fjalën kyçe....

ONM thirrje prokurorëve të aplikojnë në KLP


Ditën e sotme Delegacioni i Bashkimit Europian ka një thirrje për sistemin e drejtësisë në Shqipëri. Nëpërmet një postimi në  ‘Twitter’ delegacioni i bën thirrje prokurorëve shqiptarë që të aplikojnë si anëtarë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

 “Thirrje prokurorëve nga Shqipëria në nivel apeli: Shfrytëzojeni mundësinë dhe aplikoni për pozicionet në Këshillin e Lartë të Prokurorisë! Këshilli luan një rol kyç në sistemin shqiptar të drejtësisë dhe në çuarjen përpara të integrimit të vendit tuaj në BE!”, thuhet në mesazhin e BE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *