Vendosni fjalën kyçe....

I ati i vrau nënën, vajza e Gjyljeta Ukellës prin protestën me qindra qytetarë në Kosovë


Organizatat e shoqërisë civile në Pejë zhvilluan një marshim protestues paqësore në shenjë revolte ndaj vrasjes së Gjyljeta Ukellës, nga bashkëshorti i saj.

Marshimi nisi në qendrën e qytetit për të vazhduar te objektet e Policisë, Gjykatës Themelore dhe Prokurorisë Themelore në Pejë.

Ndërkohë, Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj bashkëshortit të viktimës.