Vendosni fjalën kyçe....

Një italian i dënuar për mashtrim, paraqitet si dëshmitar i inceneratorëve në Syri TV


Sonte në mbrëmje Syri TV, publikoi një intervistë me një shtetas italian të quajtur Gabriele Tarroni Longinotti,  ndërsa ky i fundit, në intervistën e dhënë për emisionin “Piranjat” ka dëshmuar sesi, ish ortaku i tij, i quajtur Alberto Presezzi, sipas tij ishte implikuar nga disa skema për blerje materialesh incerenatorësh së dorës së dytë në Rumani. (kliko këtu)

Sipas dëshmisë së italianit të dhënë për Syri TV , ai personalisht thotë se është takuar me Veliajn në të paktën dy raste dhe sipas tij Veliaj, bashkë me ortakun e tij, po kurdisnin blerjen e incerenatorit të vjetëruar.

Dëshmitari Longinotti, nuk paraqiti ndonjë evidencë që mund të mbështeste djenitë dhe deklarimet e bëra në Syri TV, madje ai fshehu dhe faktin se është dënuar në Tiranë për një mashtrim mbi shumën mbi 700 mijë euro, në dëm të ish ortakut të tij.

Nga një verifikim i thjeshtë në google me emrin e Longinottit, rezulton se për të është raportuar në media në disa raste, ku rezulton se ai ka bërë biznes mishi me një nga indrustialistët e incerenatorëve në Itali, por asnjëherë s’është marrë me ta, por vetëm me biznes mishi nga Amerika Latine.

Emri i dëshmitarit në fjalë, rezulton në disa shkrime shqip dhe të huaja, si një person i kallëzuar disa herë për falsifikime dhe grabitje nëpërmjet mashtrimit ( kliko këtu)

Pak kohë më parë, dëshmitari italian, iu drejtua, gazetarit Fatos Mahmutaj, i cili jeton në Belgjikë, duke iu ofruar dëshminë e tij, në këmbim të ndihmave dhe kombinacioneve të llojeve të ndryshme.

Mësohet se i njëjti dëshmitar, është vet ofruar, në disa televizione si dëshmitar, duke pretenduar se di skandale të mëdha dhe pse ai nuk posedon asnjë dokument apo evidencë në mbështetje të dëshmisë së tij, por vetëm synon të sulmojë ish ortakun e vet italian, i cili, po e ndjek ligjërisht për grabitjen e 700 mijë eurove./ Hashtag. al