Vendosni fjalën kyçe....

‘John Wick: Kapitulli 4’ debuton në mënyrë mbresëlënse, arkëton 73.5 milionë dollarë


‘John Wick: Kapitulli 4’, pjesa e katërt në serinë e filmave ku luan Keanu Reeves, debutoi në mënyrë mbresëlënëse duke arkëtuar 73.5 milionë dollarë në arkë, sipas vlerësimeve të studios.

Filmi i kompanisë ‘Lionsgate’, me Reeves në rolin e personazhit kryesor, John Wick, i tejkaloi pritshmëritë.

Që nga shfaqja për herë të parë në 2014 me ‘John Wick’ (14 milionë dollarë në fundjavën e hapjes), seriali i drejtuar nga Chad Stahelski është rritur në mënyrë të qëndrueshme me çdo seri pasardhëse.

Vazhdimi i vitit 2017 u hap me 30.4 milion dollarë dhe kapitulli i tretë i 2019, ‘Parabellum’, debutoi me 56.8 milion dollarë.

Por ‘Kapitulli 4’, që zgjat dy orë e 49 minuta dhe kushtoi të paktën 100 milionë dollarë për t’u prodhuar, është filmi më i madh deri më tani në serinë e dikurshme të aksionit

. Kritikët thanë gjithashtu se ishte një pikë e lartë ekskluziviteti, duke shënuar 95% në Rotten Tomatoes. Filmi, i cili tërhoqi një audiencë prej 69% meshkuj, shtoi 64 milionë dollarë jashtë vendit. Është suksesi më i madh i Lionsgate në epokën e pandemisë.