Vendosni fjalën kyçe....

Rama i shmanget pyetjeve për inceneratorët, lë tavolinën dhe flet me publikun


Ndërsa drejtuesi i emisionit “Opinion” e pyeste për aferën e inceneratorëve, Kryeministri Edi Rama ka refuzuar t’i përgjigjet duke u çuar nga tavolina e debatit.

Rama braktisi bisedën në tavolinë dhe u çua për t’i folur publikut në studio në mënyrë që t’i shmangej pyetjeve.

Pjesa nga biseda:

Fevziu: Kryeministri nuk përgjigjet dot për një çështje.

Rama: Nuk po të ndjek..

Feziu: A mund të përgjigjesh?

Rama: Na sillni një kafe ju lutem.

Feziu: Ke shpenzuar 40 milionë euro për inceneratorin e Tiranës nga 23 që duhet të paguaje. 60 milionë për dy të tjerët, Fieri dhe Elbasanin. Është djegësi i parë dhe i dytë.

Rama: Për Tiranën nuk paguajmë asnjë lekë.