Vendosni fjalën kyçe....

Zgjidhen anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së


Pas rizgjedhjes së Armand Dukës si president i FSHF-së, në votimin e sotëm janë zgjedhur edhe anëtarët e Komitetit Ekzekutiv.

Më herët ishte përcaktuar që zgjedhjet për kreun e FSHF-së dhe Komitetin Ekzekutiv të zhvilloheshin me 2 mars po ato u ndaluan me vendi gjykate pas përplasjeve mes kryebashkiakut Veliaj e FSHF-së.

Anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së

Armand Duka, president i FSHF-së

Arben Dervishaj 39 vota

Lutfi Nuri 39

Abdyl Kuriu 38

Ervin Canollari 37

Pano Xhixho 36

Fatbardh Jera 35

Anila Basha 35

Ylli Ҫekiҫi 34

Gjergji Petro 34

Envi Hicka 30