Vendosni fjalën kyçe....

PD-ja dërgon në KQZ emrat e anëtarëve të KZAZ-ve për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit


Partia Demokratike ka dërguar kërkesën për t’u regjistruar në KQZ për zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 Marsit.

Me kwtw akt PD-ja ka dorëzuar emrat e saj për anëtarë të KZAZ-ve.

“Po ju dërgoj për njohje shkresën e PD për regjistrim si subjekt politik dhe propozimet për anëtare të KZAZ”, thuhet në njoftimin e PD.